Renew Group

Loonadministratie bouw

Home | Loonadministratie bouw

Wilt u de loonadministratie van uw onderneming in de bouw laten uitvoeren door een specialist op het gebied van Payroll? Renew Group is uw betrouwbare partner. Sinds jaar en dag maken ondernemers onder andere in de bouw gebruik van onze payroll diensten, waaronder het uitbesteden van de loonadministratie. Wij nemen de zorg om uw loonadministratie uit handen, zodat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt focussen. Waar wacht u nog op?

Loonadministratie in de bouw uit handen geven aan een payroll expert

Als werkgever bent u verplicht de loonadministratie van uw medewerkers bij te houden. U kunt dit zelf doen, óf uitbesteden aan een payroll expert genaamd Renew Group. Wat betekent het uitbesteden van de loonadministratie voor mijn onderneming in de bouw? Dat betekent dat er veel werk voor u uit handen wordt genomen en het personeel in dienst komt van een payrollonderneming. Voor u als werkgever verandert er niets op de werkvloer qua gezagshouding. U blijft de feitelijke werkgever van de werknemers, maar u heeft geen last meer van juridische verantwoordelijkheid. U bepaalt wie u aanneemt en wat het brutosalaris bedraagt. Renew Group draagt zorg voor het uitkeren van salarissen en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s over.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Kiest u voor Renew Group, dan kiest u voor klantgerichte service en persoonlijke en professionele begeleiding. Wij nemen de loonadministratie voor uw onderneming in de bouw uit handen. Heeft u interesse in de payroll diensten die wij u aanbieden? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10. Wij zijn u graag van dienst.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group