Renew Group & HRM 

Over ons

Home | Over ons

Nog niet eens zo heel lang geleden – laten we zeggen tot het begin van de nineties – was het een stuk eenvoudiger dan nu om werkgever te zijn. Een werknemer werkte, de werkgever maakte eens per maand het salaris over en printte een loonstrookje uit. Veel spannender werd het zelden.

In de jaren negentig werd dat allemaal het uitdagender voor een werkgever. Er kwamen in rap tempo wetten en regelingen bij die de positie van de werkgever beïnvloedden. De Wet Verlenging Loondoorbetalingsplicht bij Ziekte, de differentiatie van de werkgeverspremie voor de WAO naar instroomrisico, Wet Verbetering Poortwachter en nog veel meer.

Terug naar de basis

Het maakte het leven van een werkgever een stuk gecompliceerder. Niet gek dat in die tijd het uit de VS overgewaaide fenomeen ‘payrolling’ in Europa voet aan de grond kreeg. Daarmee werd het werkgever-zijn weer teruggebracht naar de basis. Het idee: de werknemer werkt, de werkgever leidt de onderneming. De payrollorganisatie zorgt voor alle administratieve randzaken. Ieder doet weer waar hij of zij goed in is.

Precies vanuit die gedachte is Renew ontstaan. Johan Ketelaars zocht in 2011 een manier om werkgevers te helpen om beter, makkelijker en efficiënter te ondernemen. Meer focus op de kern, minder op randzaken. Tien jaar na de oprichting kreeg Johan versterking van zoon Rob, die als intercedent vraag en aanbod samenbrengt.

Vanuit Roosendaal bezorgen we talloze werkgevers en werknemers meer werkplezier en een betere nachtrust. Ze weten dat ze zich, door onze payroll- en uitzenddiensten, niet druk hoeven te maken om respectievelijk papierwerk en hun salaris, want dat verzorgen wij. En dat doen we behoorlijk succesvol, al schrijven we het zelf.

renew over ons

OVER ONS

Nog niet eens zo heel lang geleden – laten we zeggen tot het begin van de nineties – was het een stuk eenvoudiger dan nu om werkgever te zijn.

Lees meer

wat doen wij

WAT TE DOEN BIJ?

Onze medewerkers zijn ons heilig. We vinden het belangrijk dat jij met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, want dan ben je op je best.

Lees meer

vacatures

VACATURES

Bekijk hier onze vacatures. Werkgeven en werknemen zonder zorgen!

Lees meer

contact

CONTACT

Als je via het onderstaande formulier een bericht achterlaat, krijg je uiterlijk de eerstvolgende werkdag een reactie.

Lees meer

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Renew maakt ondernemen weer leuk

Anno 2022 is Renew een vernieuwende, gezonde en veelzijdige organisatie die ondernemen weer overzichtelijk en leuk maakt. Grote kans dat we jou als werkgever ook kunnen helpen met je personeelsvraagstukken. Bel ons gerust voor een kennismaking, of stuur ons een bericht.

Renew Group