Renew Group

Payroll voor bedrijven in het transport

Home | Payroll transport

Renew Group uit Roosendaal is een specialist op het gebied van payroll en biedt diensten aan in diverse sectoren, waaronder het transport. Onze dienstverlening staat bekend om het centraalstellen van de medewerkers en de duidelijke communicatie. Bij ons weten zowel werkgevers als werknemers waar ze aan toe zijn en wat ze van ons kunnen verwachten. Ons uiteindelijke doel? Werkgevers en werknemers onbezorgd laten werken!

Payroll voor de sector transport: zorgen om de salarisadministratie zijn verleden tijd

Schakelt u ons als werkgever in het transport in voor het overstappen op payroll? Dan zijn uw zorgen om de salarisadministratie, het contractbeheer en de afdracht van sociale premies verleden tijd. Renew Group wordt in dat geval namelijk juridisch gezien de werkgever van uw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat het salaris van uw personeel op tijd wordt uitgekeerd en helpen hen wanneer er sprake is van re-integratie. U blijft de feitelijke werkgever, bepaalt wie aangenomen wordt en wat de hoogte van het brutosalaris is. Door de administratieve rompslomp uit handen te geven, houdt u veel kostbare tijd over – en dat allemaal voor een vast tarief. Bovendien kunnen u en uw medewerkers altijd bij ons terecht bij vragen.

Breng rust in uw werk met onze payrolldiensten

Bent u een werkgever in het transport en denkt u dat payroll een stukje rust in uw werk kan brengen? Neem dan contact met ons team in Roosendaal op door te bellen naar 0165 74 54 10. Ook voor payroll in andere sectoren kunt u bij ons terecht, zoals de productie. We bekijken graag hoe we u kunnen helpen!

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group