Renew Group

Payroll voor werknemers in Noord-Brabant

Home | Payroll voor werknemers Noord-Brabant

Personeel aannemen op basis van payroll door onze organisatie in Roosendaal, Noord-Brabant, kent veel voordelen voor werkgevers, maar ook voor werknemers is het gunstig. Werkt u bij een bedrijf en zijn ze van plan om via payroll te gaan werken? Of gaat u bij een ander bedrijf aan de slag waar dit al de werkwijze is? Dan vertellen wij u graag wat dit voor u betekent.

Payroll: wij regelen alle zaken voor werknemers in Noord-Brabant

Wanneer uw bedrijf ervoor kiest om via payroll voor werknemers te gaan werken en de personeels- en loonadministratie uitbesteedt aan Renew Group in Noord-Brabant, dan komt u bij ons in dienst. Dit betekent dat wij uw juridische werkgever zijn, maar de feitelijke werkgever blijft nog wel het bedrijf waarvoor u werkt. Wij regelen de uitbetaling van uw salaris, vakantiegeld en uw pensioenafdracht. Dit kunt u overigens ook allemaal zelf bijhouden via uw eigen account op onze website. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw salaris en andere belangrijke gegevens.

Profiteer van de voordelen

Wanneer u op papier bij Renew Group uit Roosendaal in dienst bent, profiteert u van een stipte salarisbetaling en dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten zoals u gewend bent. Daarnaast bieden we een goede pensioensregeling, professionele begeleiding bij bijvoorbeeld ziekte en re-integratie nĂ¡ ziekte. Wilt u profiteren van deze voordelen of heeft u vragen over wat payroll voor werknemers door ons bedrijf in Noord-Brabant inhoudt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of door ons contactformulier in te vullen.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group