Renew Group

Salarisadministratie in Roosendaal

Home | Salarisadministratie Roosendaal

Zoekt u naar een bedrijf dat uw salarisadministratie kan verzorgen, het liefst een bedrijf in Roosendaal? Dan heeft u deze nu gevonden. Renew Group is de specialist die uw zorgen omtrent de salarisadministratie uit handen neemt. Dat alles doen wij met het doel om u tijd te besparen. Tijd is immers kostbaar en deze wilt u natuurlijk het liefst besteden aan activiteiten die ├ęcht belangrijk zijn binnen uw bedrijf.

Salarisadministratie laten verzorgen door een deskundig bedrijf in Roosendaal

Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan ons bedrijf in Roosendaal levert u veel gemak op. Door een overeenkomst voor onze payrolldienst maakt u ons juridisch gezien werkgever van uw werknemers, waardoor u geen arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheid meer heeft. Bovendien begeleiden wij uw personeel bij ziekte en re-integratie na ziekte. Natuurlijk blijft u verantwoordelijk voor wat er op de werkvloer gebeurt en blijft u uw werknemers aannemen en aansturen. Ook het bruto-uurloon stelt u zelf vast. Met deze werkwijze verandert er voor uw medewerkers ook niets drastisch. Zij ontvangen hun salaris enkel via Renew Group, evenals hun vakantiegeld. Natuurlijk zien wij erop toe dat de salarisverwerking op tijd en nauwkeurig gebeurt.

Neem contact met ons op bij vragen over payrolling

Kiest u ervoor om uw salarisadministratie over te laten aan ons team in Roosendaal, dan kunnen u en uw personeel altijd bij ons terecht bij vragen. Heeft u momenteel vragen over de diensten die wij aanbieden? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of door ons contactformulier in te vullen.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group