Renew Group

Loonadministratie voor de horeca

Home | Loonadministratie horeca

Bij Renew Group in Roosendaal zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van de loonadministratie voor bedrijven in de horeca. Onze payrolldiensten zorgen voor zekerheid voor u én uw personeel. U bent er namelijk van verzekerd dat alle administratieve taken op tijd worden uitgevoerd. Uw medewerkers krijgen vanzelfsprekend altijd op tijd hun loon uitbetaald. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Welke taken verzorgen we voor u met onze loonadministratie voor de horeca?

Loonadministratie, salarisverwerking, contractbeheer en afdracht van sociale premies en pensioenen: het is een greep uit de vele administratie werkzaamheden die we uit handen nemen van bedrijven in de horeca. Ook zorgen we ervoor dat aangiften en facturen van de belastingdienst, de arbodienst, het UWV en verzekeringsmaatschappijen op tijd geregeld zijn. Kiest u voor onze diensten omtrent loonadministratie voor de horeca? Dan blijft u de feitelijke werkgever. Dit houdt in dat u samen met uw werknemers het brutosalaris bepaalt en het gezag behoudt op de werkvloer. Renew Group uit Roosendaal wordt de juridische werkgever en draagt de arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheid.

Richt u op uw corebusiness

Met onze loonadministratie voor de horeca ervaart u minder stress van het ondernemerschap en richt u zich op uw corebusiness. Uw horecapersoneel kan daarnaast altijd bij ons terecht met vragen. Bovendien betaalt u een vaste prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen over onze payrolldiensten en de voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0165 74 54 10 of door ons contactformulier in te vullen.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group