Renew Group

Payroll voor horecapersoneel

Home | Payroll horecapersoneel

Bent u benieuwd wat een overeenkomst op basis van payroll voor uw horecapersoneel inhoudt? Dan zit u bij Renew Group in Roosendaal goed. We zijn namelijk gespecialiseerd in payroll voor ondernemingen in de horeca in onder andere Breda en Halsteren. Daarbij hebben we één duidelijke missie: ervoor zorgen dat werkgevers én werknemers onbezorgd kunnen werken.

Wat houdt payroll voor uw horecapersoneel precies in en wat zijn de voordelen?

Met onze diensten rond payroll zorgen we ervoor dat ondernemers in de horeca in onder andere Breda en Halsteren meer rust en overzicht ervaren binnen hun werkzaamheden. Dit werkt op de volgende manier:

  • U verzorgt de werving en selectie van nieuwe medewerkers, zoals ervaren gastvrouwen en -heren, medewerkers bediening en koks. U stelt samen met hen het bruto-uurloon vast;
  • Het horecapersoneel komt op papier in dienst bij Renew Group. Dit betekent dat wij de juridische werkgever zijn en de arbeidsrechtelijke risico’s op ons nemen. Dit houdt ook in dat wij zorgen voor professionele begeleiding bij eventuele ziekte en re-integratie. U behoudt de volledige controle op de werkvloer;
  • Wij verzorgen onder andere de loonadministratie, het contractbeheer en de verwerking van facturen en aangiften. Uw medewerkers ontvangen daarbij altijd op tijd waar zij recht op hebben. Ook kunnen zij bij ons terecht met vragen over de uitbetalingen. Tegelijkertijd houdt u tijd en energie over voor uw corebusiness.

Maak gebruik van payroll voor de horeca in Breda en Halsteren

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze diensten omtrent payroll voor uw onderneming in de horeca in Breda of Halsteren, dan profiteert u van vaste tarieven. Ook ontvangt u altijd één factuur, waardoor u een duidelijk inzicht heeft in de kosten. Heeft u nog vragen over payroll voor uw horecapersoneel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Roosendaal. Wij zijn bereikbaar op 0165 74 54 10. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group