Renew Group

Payroll in Noord-Brabant

Home | Payroll Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van payroll in Noord-Brabant? Dan zit u bij Renew Group helemaal goed! Wij zijn hét bedrijf in de regio die alle administratieve taken voor uw werknemers regelt. Alle administratieve handelingen, waaronder de salarisadministratie, nemen wij uit handen van u als werkgever, zodat u zich kan focussen op uw core business. Wij hebben al vele ondernemingen geholpen, bent u de volgende?

Hoe werkt payroll bij ons in Noord-Brabant?

Wanneer u Renew Group uit Noord-Brabant inschakelt, profiteert u van uitstekende service en dienstverlening. Als ondernemer zoekt u zelf nieuwe werknemers uit die voor u komen werken en bepaalt u samen met hen het bruto uurloon. Vervolgens nemen wij de werknemer in dienst, maar hij of zij gaat wel uitsluitend bij u aan het werk. Dit betekent dat de werknemer op papier bij ons in dienst is en daardoor zijn wij de juridische werkgever. Wij hebben de arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheid en regelen alle administratieve taken. De ondernemer blijft wel de feitelijke werkgever, maar het administratieve werk nemen wij voor u uit handen.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze dienstverlening op het gebied van payroll in Noord-Brabant, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in de transport, de beveiliging of de bouw? Of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group