Renew Group

Payroll voor de beveiliging

Home | Payroll beveiliging

Wilt u overstappen op payroll en zoekt u een aanbieder van payrolldiensten die in het bijzonder geschikt zijn voor de beveiliging? Dan kan Renew Group uit Roosendaal u uitstekend van dienst zijn. Als specialist op het gebied van payroll voor uiteenlopende sectoren, waaronder de beveiliging, bieden we u een complete dienstverlening aan. Zo nemen wij uw zorgen rondom uw salarisadministratie uit handen, zodat u zich kunt richten op zaken die ├ęcht belangrijk zijn!

Payroll voor uw medewerkers de beveiliging: bespaar tijd en kosten

Het inschakelen van een payrollspecialist brengt veel voordelen met zich mee. U hoeft zich allereerst veel minder zorgen te maken over uw administratieve taken, zoals de salarisverwerking. U bespaart hiermee tijd en ervaart daarom uiteindelijk veel minder werkdruk. Daarnaast profiteert u van het volgende:

  • Ons payrollbedrijf neemt de juridische en arbeidsgerechtelijke verantwoordelijkheid op zich, terwijl u de feitelijke werkgever blijft.
  • Uw personeel ontvangt van ons professionele begeleiding bij ziekte en re-integratie.
  • Uw facturen en aangiften van onder andere de arbodienst, de belastingdienst en het UWV worden door ons in behandeling genomen.

Voor werknemers blijft de situatie vrijwel hetzelfde. Zij krijgen enkel hun salaris en vakantiegeld via ons uitgekeerd en niet van hun eigenlijke werkgever. Het uitkeren van het salaris gebeurt natuurlijk stipt en nauwkeurig.

Ontdek alle mogelijkheden omtrent payroll voor uw personeel in de beveiliging

Bent u eigenaar van een bedrijf in de beveiliging en heeft u interesse in de diensten die Renew Group uit Roosendaal ten aanzien van payroll aanbiedt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0165 74 54 10. Wij bieden tevens payrolldiensten aan voor de horeca, het transport en de schoonmaak.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group