Renew Group

Specialist in payroll voor de schoonmaak

Home | Payroll schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in payroll voor diverse sectoren, zo ook voor de schoonmaak. Heeft u een schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant waarvoor u werknemers zoekt, maar ziet u het niet zitten om de administratie hiervan zelf uit te voeren? Dan zit u bij Renew Group uit Roosendaal helemaal goed, want wij nemen dit werk graag voor u uit handen!

Hoe werkt payroll voor uw bedrijf in de schoonmaak?

Wanneer u kiest voor payrolling en de administratie voor uw schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant door ons laat verzorgen, behoudt u zelf de volledige controle. U zoekt namelijk zelf de werknemers uit en bepaalt het bruto-uurloon. Vervolgens regelen wij de rest en nemen we de werknemer in dienst. Dit betekent dat wij de juridische werkgever zijn, maar u blijft de feitelijke werkgever. De werknemer zal daarom ook alleen voor uw onderneming aan de slag gaan.

Wat zijn de voordelen van payroll voor werkgevers en werknemers in de schoonmaak?

Het aannemen van werknemers in de schoonmaak op basis van payroll is zowel voor werkgever als werknemer gunstig. Als werkgever heeft u voor uw schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant niet meer te maken met administratie en andere personeelszaken. Zo bespaart u tijd, waardoor u meer kunt focussen op uw corebusiness. Voor werknemers kent deze manier van het verzorgen van loonadministratie ook diverse voordelen. In principe verandert er niet veel, maar u weet wel zeker dat alles, bijvoorbeeld uw salaris, goed geregeld wordt door een professional. Wij garanderen werknemers dat ze precies op tijd krijgen waar ze recht op hebben.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Geef de administratie van uw schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant uit handen

Wilt u de administratie van werknemers en andere personeelszaken van uw schoonmaakbedrijf uitbesteden aan een specialist in Roosendaal, Noord-Brabant? Schakel dan onze hulp in! Naast payroll in de schoonmaak hebben wij ook veel ervaring in andere sectoren, waaronder de bouw, horeca en beveiliging. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of vul ons contactformulier in.

FAQ
Renew Group