Renew Group

Werken op basis van payroll in de bouw

Home | Payroll bouw

Wilt u de salarisverwerking en salarisadministratie uitbesteden aan een specialist op het gebied van payroll, die zijn of haar diensten ook aanbiedt aan de bouw? Dan zit u bij Renew Group helemaal goed. Wij zorgen er namelijk voor dat werkgevers en werknemers onbekommerd kunnen werken. Wat wij daaronder verstaan? Een goed doordachte dienst op het gebied van payroll, waarmee wij de salarisverwerking en salarisadministratie uit handen van werkgevers in de bouw nemen. Hierdoor richt u zich als werkgever op de taken die uw aandacht eisen – en dat is voor u natuurlijk heel voordelig.

Salarisverwerking en salarisadministratie met payroll: voordelen voor bedrijven in de bouw

U bent werkzaam in de bouw en heeft dagelijks te maken met de rompslomp omtrent salarisadministratie en salarisverwerking. De administratie van uw bouwbedrijf moet goed op orde zijn, daarom schakelt u Renew Group uit Roosendaal in. Onze diensten ten aanzien van payroll voor de bouw reduceren al uw administratieve taken tot één inkoopfactuur. U blijft de feitelijke werkgever van de werknemers binnen uw onderneming, maar heeft geen last meer van juridische verantwoordelijkheid. U bepaalt dus wie u aanneemt en wat het brutosalaris bedraagt. Ons team zorgt ervoor dat het salaris op tijd wordt uitgekeerd en dat aangiften en facturen van instanties als de Belastingdienst tijdig in behandeling worden genomen. Zo wordt de administratie van de werknemers binnen uw bouwbedrijf in regio Roosendaal goed bijgehouden, maar heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Wat verandert er voor werknemers bij payroll in de bouw?

Wanneer u als werkgever in de bouw overstapt op payroll, dan verandert er veel voor u, vooral ten aanzien van uw salarisadministratie en salarisverwerking. Laat u de administratie van uw bouwbedrijf over aan een payrollexpert in Roosendaal? Dan ervaart u aanzienlijk minder stress en houdt veel tijd over voor uw kernactiviteiten. Voor uw werknemers verandert er daarentegen vrij weinig. Zij voeren namelijk nog steeds dezelfde activiteiten op dezelfde werkvloer uit, maar ontvangen hun salaris en vakantiegeld van een andere partij. Werknemers behouden hun opgebouwde rechten, salarisverhogingen en het aantal dienstjaren. Zij hoeven zich dus geen zorgen te maken als u de salarisadministratie en salarisverwerking van uw onderneming in de bouw aan ons uitbesteedt.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kies voor begeleiding bij de administratie van uw bouwbedrijf in regio Roosendaal

Schakelt u ons in voor het onderhouden van uw salarisverwerking en salarisadministratie in de bouw? Dan kunt u rekenen op klantgerichte service en persoonlijke begeleiding. Heeft u vragen over het uitbesteden van de administratie van uw bouwbedrijf, bijvoorbeeld over de tarieven van onze organisatie in Roosendaal? Of maakt uw werkgever in de bouw gebruik van payroll en wilt u weten in welk opzicht uw situatie verandert? Onze medewerkers staan klaar met een deskundig antwoord op al uw vragen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10.

FAQ
Renew Group