Renew Group

Payroll tegen aantrekkelijke tarieven in Roosendaal

Home | Payroll tarieven Roosendaal

Overweegt u binnenkort over te stappen op payroll en zou u graag willen weten welke tarieven een gespecialiseerde aanbieder uit Roosendaal voor deze dienst hanteert? Neem dan eens contact op met Renew Group! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van onze dienstverlening op het gebied van payroll voor uw bedrijf in regio Breda en Roosendaal. Wij nemen uw werk voor de salarisadministratie uit handen, zodat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten. Werkgeven zonder zorgen, zo noemen wij dat!

Kies voor payroll met voordelige tarieven en meer voordelen in regio Roosendaal

Wanneer u de salarisadministratie van uw bedrijf in Breda of Roosendaal wilt uitbesteden via onze payroll, dan kunt u rekenen op gunstige tarieven en lage kosten. Wij nemen nagenoeg alle administratieve handelingen uit handen van u als werkgever. Natuurlijk bepaalt u nog steeds wie u aanneemt en hoe hoog het brutoloon van uw werknemers ligt, maar de werknemer is op papier bij Renew Group in dienst. Ons payrollbedrijf is juridisch gezien de werkgever van uw personeel. Dat is voordelig voor u als feitelijke werkgever, want u heeft geen last meer van juridische en arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheid en dat bespaart u een hoop stress, tijd en kosten. Payroll biedt dus vele voordelen voor u als werkgever.

Payroll is ook voordelig voor de werknemer

Payroll is niet alleen voor werkgevers voordelig, want ook werknemers hebben hier baat bij. Hun dagelijkse werkzaamheden zullen vanzelfsprekend hetzelfde blijven. Het salaris, vakantiegeld en de pensioenafdracht worden enkel door het payrollbedrijf betaalt en niet door de eigenlijke werkgever. De zaken die Renew Group aan de werknemer uitbetaalt, kan de medewerker zelf raadplegen via een eigen account op onze website. Wij stellen de werknemer altijd centraal: hij of zij kan altijd rekenen op een stipte salarisuitbetaling en uitkering van het vakantiegeld. U kunt er zelfs voor kiezen om het vakantiegeld twee keer per jaar uit te laten betalen. Bovendien behoudt de werknemer zijn of haar rechten en salarisverhogingen. Kortom, payroll biedt voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Laat u informeren over de kosten van payroll voor uw bedrijf in regio Breda

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan Renew Group, gevestigd in Roosendaal, en wilt u weten welke tarieven wij voor onze dienstverlening hanteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat wij u graag vertellen over de kosten van onze payroll, vertellen wij ook graag wat payroll voor uw bedrijf in regio Breda kan betekenen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0165 74 54 10.

FAQ
Renew Group