Renew Group

Salarisadministratie voor de horeca

Home | Salarisadministratie horeca

Zoekt u naar een payrollbedrijf dat de salarisadministratie van uw onderneming in de horeca kan overnemen, zodat u zich volledig op uw corebusiness kunt richten? Dan wilt u er niet financieel op achteruit gaan en er zeker van zijn dat uw werknemers op tijd hun salaris ontvangen. Heeft u nog geen payrollbedrijf gevonden dat u als ondernemer in de horeca van dienst kan zijn? Neem dan eens contact op met Renew Group uit Roosendaal.

Een payrollbedrijf voor salarisadministratie in de horeca: werkgeven zonder zorgen

Werkgeven zonder zorgen: dat is wat u in feite wilt. Renew Group kan daarvoor zorgen. Onze diensten op het gebied van payroll bieden zowel werkgevers als werknemers veel voordelen. Wanneer u uw salarisadministratie van uw onderneming in de horeca uitbesteedt aan ons payrollbedrijf, dan blijft u de feitelijke werkgever van uw personeel. Wij worden echter de juridische werkgever, dragen de arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheid op ons en voeren alle administratieve handelingen uit. Dat houdt onder andere in dat wij:

  • Het salaris en vakantiegeld van de werknemers uitkeren;
  • De facturen en aangiften van instanties als het UWV, verzekeringen, de arbodienst en de belastingdienst ontvangen en in behandeling nemen;
  • Uw personeel een uitstekende pensioensregeling en begeleiding bij ziekte bieden.

Voor het horecapersoneel verandert er ondertussen niet veel. Uw medewerkers voeren nog steeds dezelfde taken uit, maar ontvangen hun salaris van ons. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit met dezelfde nauwkeurigheid gebeurt als dat u dat altijd deed.

Profiteer van eén vaste prijs

Indien u interesse heeft in het uitbesteden van de salarisadministratie van uw onderneming in de horeca aan ons payrollbedrijf in Roosendaal, dan wilt u waarschijnlijk ook weten wat u daarvoor zou moeten betalen. Renew Group hanteert voor haar diensten één vaste prijs. U krijgt periodiek een factuur toegestuurd en hoeft geen rekeningen achteraf te verwachten. Voor meer informatie over de salarisadministratie voor de horeca en specifieke tarieven neemt u contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of vult u ons contactformulier in.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group