Renew Group

Payroll voor een ervaren gastvrouw/gastheer

Home | Payroll ervaren gastvrouw

Als u op zoek bent naar een overeenkomst op basis van payroll voor een ervaren gastvrouw of gastheer, dan helpt Renew Group uit Roosendaal u graag verder. We zijn gespecialiseerd in payrolldiensten voor de horeca. Zo kunnen we u gericht bijstaan met onder andere het contractbeheer, de salarisverwerking en de verwerking van facturen en aangiften.

Ervaar de voordelen van payroll voor de functies van ervaren gastvrouw en gastheer

De administratieve taken kunnen een hoop tijd in beslag nemen binnen uw horecaonderneming. In dat geval loont het om te kiezen voor een overeenkomst op basis van payroll wanneer u een ervaren gastvrouw of gastheer aanneemt. U bepaalt samen met uw medewerker het brutosalaris en takenpakket, waar wij de arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijk overnemen. Dit betekent dat u minder stress zult ervaren en meer tijd overhoudt voor overige belangrijke taken. Natuurlijk kan uw horecapersoneel erop rekenen dat het loon en vakantiegeld altijd precies op tijd wordt gestort. Ook kunnen uw medewerkers altijd bij ons terecht met vragen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Binnen onze payrolldiensten hanteren we een vaste prijs en ontvangt u periodiek één factuur. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bent u benieuwd wat Renew Group uit Roosendaal voor u kan betekenen wanneer u een ervaren gastvrouw of gastheer wilt aannemen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van payrolling. U bereikt ons door te bellen naar 0165 74 54 10 of door ons contactformulier in te vullen.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group