Renew Group

Vacature voor de functie van keukenhulp in Brabant

Home | Vacature keukenhulp Brabant

Bij Renew Group vind je gegarandeerd een vacature voor de functie van keukenhulp in Brabant die bij jou past. We zorgen er graag voor dat horecapersoneel onbezorgd aan de slag kan. Daar hoort natuurlijk een leuke functie bij die écht aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten.

Wat houdt een vacature voor de functie van keukenhulp in Brabant in?

Bij onze organisatie in Roosendaal verzamelen we alle horecavacatures op één plek. Hierdoor kun je gericht op zoek naar een vacature voor de functie van keukenhulp in Brabant die jou aanspreekt. Als keukenhulp zorg je er samen met een of meerdere koks voor dat de hotel- of restaurantgasten van hun gerechten kunnen genieten. Dit doe je onder andere door de ingrediënten klaar te zetten en de keuken spic en span te houden. We bieden horecafuncties bij verschillende bedrijven in de provincie aan. Zo zijn we ook geregeld op zoek naar koks, gastvrouwen en -heren en medewerkers in de bediening. Je bekijkt het huidige vacatureaanbod op onze website.

Interieurverzorger

Montagemonteur

Keukenhulp

Stylist

Vind snel een nieuwe baan

Heb je een vacature voor de functie van keukenhulp in Brabant gevonden die je aanspreekt? Dan kun je direct solliciteren. Het is ook mogelijk om jezelf in te schrijven, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Op die manier helpt Renew Group in Roosendaal je snel aan een nieuwe baan. Heb je nog vragen over onze werkwijze of een bepaalde functie? Bel dan gerust naar 0165 74 54 10. We helpen je graag verder!

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group