Renew Group

Vacature voor de functie van medewerker bediening in Breda

Home | Vacature medewerker bediening Breda

Voor een vacature voor de functie van medewerker bediening in Breda zit je bij ons goed. Bij Renew Group in Roosendaal helpen we je namelijk graag snel en onbezorgd aan een leuke baan. Daarom vind je bij ons alle vacatures op één plek.

Een vacature voor de functie van medewerker bediening bij verschillende zaken in Breda

Met meer dan vijfhonderd horecazaken is er in het bourgondische Breda altijd wel een zaak te vinden die écht bij jou past. In ons vacatureaanbod bekijk je eenvoudig welke opdrachtgevers in Breda momenteel een vacature voor de functie van medewerker bediening open hebben staan. Je kunt daarbij rekenen op flexibele werktijden en -dagen, afwisseling in de werkzaamheden en veel contact met collega’s en gasten. Zo zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je verwelkomt hen in het hotel, café of restaurant, adviseert over de menukaart, neemt bestellingen op en serveert deze uit. Ook zorg je ervoor dat de zaak er netjes uitziet.

Interieurverzorger

Montagemonteur

Keukenhulp

Stylist

Solliciteer op een van onze functies in de horeca

Heb je een interessante vacature voor de functie van medewerkers bediening in Breda gevonden? Of heb je interesse in een van onze andere horecavacatures, zoals een vacature voor de functie van keukenhulp? Dan kun je direct solliciteren. De medewerkers van ons kantoor in Roosendaal nemen vervolgens contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, dan bereik je ons door te bellen naar 0165 74 54 10. Het is ook mogelijk om je in te schrijven, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures.

NOG EEN VRAAG?

Alles gelezen maar er nog niet helemaal uit? stel uw vraag gerust.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Adres

Bergrand 220
4707 AT Roosendaal
0165 74 54 10

backoffice@renewgroup.nl
KVK 66356237
BTW NL 856 509 978 B01

FAQ
Renew Group